Wojciech1661348197 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Witam18 stycznia upadłem na oblodzonym chodniku i poszły kości piszczelowa i dwie koło kostkipo założeniu gipsu w szpitalu do domu i powrót do szpitala 21.0122.01 operacja wstawienie kołków drutów pręów śrub 31.01 do domu z opatrunkiem i zleceniem zminy opatrunków06.02 zdjęcie szwów dostałem skierowanie na rehabilitację z zaleceniem niechodzeniaAle co dalej kedy co i jak czy ćwiczenia teraz jakieś teraz czarna magiaCzy ktoś z grona fachowców mógłby mi coś poradzićGdybym użył określeń niemedycznych przepraszam mogę dokładnie przepisaćozdrawiam WS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falenica Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 możesz poczytać o podobnych przypadkach http://www.rehabilitacja.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1418 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi