mareklbn Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 witam,ok rok temu mialem maly wypadek na stoku, zlamany mostek z przemieszczeniem, pekniety bark, cos tam z miednica, pokykrecane kciuki.......i przyznano mi 4%, jak dla mnie to troche smieszne bo mostek mam przestawiony i tak mi juz zostanie, wiem ze moge sie odwolac ale nie bardzo wiem jak ma wygladac takie odwolanie jezeli chodzi o NNW jezeli jest szanasa to prosze o pomoc pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pro Bono Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Polisa NNW... A jaki ubezpieczyciel? Czy istnieje dostęp do jakieś tabeli stawek procentowych za uszczerbek na zdrowiu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mareklbn Posted February 11, 2009 Author Share Posted February 11, 2009 Pro Bono wrote:Polisa NNW... A jaki ubezpieczyciel? Czy istnieje dostęp do jakieś tabeli stawek procentowych za uszczerbek na zdrowiu?witamjezeli chodzi o firme to SIGNAL IDUNA, a o tabli nic mi nie wiadomo, czy moze mam ich o to poprosic?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mareklbn Posted February 11, 2009 Author Share Posted February 11, 2009 Pro Bono wrote:Polisa NNW... A jaki ubezpieczyciel? Czy istnieje dostęp do jakieś tabeli stawek procentowych za uszczerbek na zdrowiu?witam ponownieudalo mi sie odszukac tabele swiadczen nnw i np:1- złamanie mostka od 1-10%- u mnie jest trwale przemieszczenie ok 1cm2- złamanie obojczyka 0d 1-15%.....nie jest nic napisane na temat skrecen, stluczen itd4% przyznano mi zaocznie, wiec chyba moge sie domagac powolania komisji lekarskiej, ale nie bardzo wiem jak takie pismo powinno wygladacjezeli ktos wie co i jak w tym temacie to prosze o pomocpozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel2009 Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Najlepiej, wizyta prywatna u lekarza ortopedy - traumatologa, który jest orzecznikiem dla jakiegoś towarzystwa ubezpieczeniowego. Niech napisze Ci opinię o urazie i przede wszystkim powikłaniach. Wtedy masz podstawę do odwołania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts