Jump to content
Forum Odszkodowania

Co powinno sie znalezc w odwolaniu z NNW.......4% wydaje mi sie malo

mareklbn
 Share

Recommended Posts

witam,

ok rok temu mialem maly wypadek na stoku, zlamany mostek z przemieszczeniem, pekniety bark, cos tam z miednica, pokykrecane kciuki.......i przyznano mi 4%, jak dla mnie to troche smieszne bo mostek mam przestawiony i tak mi juz zostanie, wiem ze moge sie odwolac ale nie bardzo wiem jak ma wygladac takie odwolanie jezeli chodzi o NNW

jezeli jest szanasa to prosze o pomoc

pozdrawiam

Pro Bono wrote:
Polisa NNW... A jaki ubezpieczyciel? Czy istnieje dostęp do jakieś tabeli stawek procentowych za uszczerbek na zdrowiu?
witam

jezeli chodzi o firme to SIGNAL IDUNA, a o tabli nic mi nie wiadomo, czy moze mam ich o to poprosic??

Pro Bono wrote:
Polisa NNW... A jaki ubezpieczyciel? Czy istnieje dostęp do jakieś tabeli stawek procentowych za uszczerbek na zdrowiu?
witam ponownie

udalo mi sie odszukac tabele swiadczen nnw i np:
1- złamanie mostka od 1-10%- u mnie jest trwale przemieszczenie ok 1cm
2- złamanie obojczyka 0d 1-15%
.....nie jest nic napisane na temat skrecen, stluczen itd

4% przyznano mi zaocznie, wiec chyba moge sie domagac powolania komisji lekarskiej, ale nie bardzo wiem jak takie pismo powinno wygladac

jezeli ktos wie co i jak w tym temacie to prosze o pomoc

pozdrawiam

Najlepiej, wizyta prywatna u lekarza ortopedy - traumatologa, który jest orzecznikiem dla jakiegoś towarzystwa ubezpieczeniowego. Niech napisze Ci opinię o urazie i przede wszystkim powikłaniach. Wtedy masz podstawę do odwołania