dominiczkaparzoch Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Witam poszukując OC i AC do swojego samochodu natknęłam się na stronę kod-axa.manifo.pl Czy ktoś z Państwa korzystał z tych usług? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revenzis Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Jeśli szukasz bardzo taniego TU to nie fajnie. W gruncie rzeczy te firmy prosperują ale ciężko się do nich dodzwonić w razie pytań bądź wypadku. Ciężko uzyskać odszkodowanie lub jakieś pieniądze. Ściemniają i dają różne terminy prawne oraz często zbywają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garbusek Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Też mam nowy samochód. Taki nowy nowy… proponowali mi pakiet w salonie, na ogół są atrakcyjne, ale znalazłem lepszą ofertę na oc+ac+mini assistance w Liberty Direct. A oni na dodatek jeszcze sprzedają jakieś zniżki przez happyday. Teraz np. można zaoszczędzić dodatkowo 211 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revenzis Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Jeśli myślimy o sobie by jak najbardziej zaoszczędzić to nie mam żadnego argumentu. Skoro płacisz w innej firmie wyższą cenę to z czymś się wiążę bo nie każda firma ma nie bez powodu wyższe ceny, nie które to wiadomo że chcą się nachapać jak najwięcej kasy ale nie wszystkie. TU musi być przede wszystkim dobre i nie stawiać nam samych przeszkód pod nogi, robić pod górkę tylko pomóc jeśli zachodzi taka konieczność. Ja żeby uzyskać jakąkolwiek informacje od TU sprawcy musiałem nie lada siedzieć na linii, nawet do 3 godzin by dostać jakąkolwiek informację. U nich sporo zamieszania i problemów bo są tani .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi