krissby22 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 witam serdecznie,mam do Państwa ogromną prośbę.miałem stłuczkę pod koniec grudnia, sprawdzą tego zdazenia był anglik,zajechał mi drogę,po czym uciekł z miejsca zdarzenia;/ ale policja już znalazła sprawce i wszystko się wyjaśniło.Dostałem notatkę z kolizji,mam nr polisy tego anglika i wszystkie dokumenty potrzebne do ściagnięcia ubezpieczenia.Mam samochód ubezpieczony w Compensie ,ale oni nie chcą mi pomóc w ustaleniu tego gdzie mam się zgłosić jak ściągnać te ubezpieczenie odsyłaja mnie do PZU albo Warty a ich to nie interesuje:( karza mi iść tam gdzie mam ubezpieczony samochod wyslalem pismo poleconym do compensy juz minął ponad miesiac a ja nie dostalem od nich zadnej odpowiedzi:(straty mam oszacowane na 1000zł.Prosze o pomoc może ktos wiem gdzie mam sie zgłosić,bo mi juz rece opadajapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bochenek Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 zobacz na stronie http://www.pbuk.com.pl/, Polskie Biuro Ubezpieczycieli Komunikacyjnych , tam sie powinienes dowiedziec co i jak robic, oni się tym zajmują właśnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissby22 Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 dziekuje bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi