komarzanin Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Witam miałem złamanie dwukostkowe goleni prawej.. Tutaj macie 2 opisy histori ze szpitala złamania mojej mojej nogi.. Po 2 operacjach 1 Link - screeny.pl/608192 Link - screeny.pl/60821 Przed słowem screeny nalezy dodac WWW big_smile Bo jestem świerzak i nie mogę umieszczać linków Dodam także w skrócie :1 - nosiłem gips udowy na 7tygodni2 - nosiłem gips do kolana na 3tygodnie (razem to 10 tygodni)3 - 2 operacje, wstawianie drutów i usuwanie drutów4 - tygodniowy pobyt w szpitalu5 - 2x razy zdejmowanie szwów, wielokrotne wizyty u lekarza Jestem ubezpieczony w szkole!A także w klubie piłkarskim! Trener mówił, że z klubu dostanę kasę tongueChciałbym zapytać ile mniej wiecej dostanę od szkoły? Pozdro wink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_michal Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Nie jesteśmy lekazami by oceniać twoje złamania najlepiej udaj sie do orzecznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi