dominikawww Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Witam. 4 lutego mialam wypadek w szkole, zostałam kopnięta w nogę podczas gry w kosza na wfie, stwierdzono u mnie skręcenie stawu kolanowego, w srode mam badanie usg, nie oceniono jeszcze dokladnie urazu ale lekarz podejrzewa zerwanie któregos z wiązadeł. jestem ubezpieczona w TUW pocztowe NNW. moja mama była w szkole, dostałam druk w ktorym musze opisac dokladnie przyczynę, przebieg i okolicznosci wypadku oraz rodzaj obrażen ciała. czy moge uzyskac jakies rady w jaki sposob mam to opisac? czy powinnam cos szczegolnie uwzględnic? jakiej wysokosci odszkodowania moge sie spodziewać? czy liczy sie np. czas leczenia i rehabilitacji? pierwszy raz jestem w takiej sytuacji i nie wiem jak powinnam to wszystko załatwic. Dodam ze aktywnie uprawiam sport i w przypadku zerwania wiązadeł zdecyduję sie na zabieg. czy jest on w jakis sposob refundowany?? proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_michal Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Wystarczy ze dokladnie opiszesz wypadek. Co do refundacji operacji to nie wiem, sprawdź w warunkach ogólnych ubezpieczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi