jane Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Kupiłam niedawno auto i musze kupic pierwsze oc. Jakie wybrać ubezpieczenie OC dla młodego kierowcy? Mam 22 lata. Jaka jest najkorzystniejsza oferta OC na rynku dla mlodych kierowców? Zdaje sobie sprawę, że jako osoba młoda napewno nie dostane zniżek i ubezpieczenie będzie dosyć wysokie. prosze o sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruz Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 jeśli nie masz wypracowanych zniżek, to nikt gratis Ci ich nie da. Co więcej, w związku z młodym wiekiem licz się ze zwyżką nawet 50%. A teraz do rzeczy: podobno na pierwszą polisę najtańsze są directy (Liberty, Link4, Bre Ubezpieczenia, CU), ale w PZU może być taniej Pamiętaj, że OC jest we wszystkich TU takie samo, różni się tylko składką - więc wybierasz najtańszą opcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1661348197 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 jak możesz to zarejestruj ten samochód z jakimś "rodzinnym" współwłaścicielem ( z kolegom , wujkiem , dziadkiem ,znajomym , który ma skończone 25 lat i najlepiej zniżki ) - najtańsze rozwiązanie - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruz Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trezeusz Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Witam. Stanowczo odradzam Link4. Nie uwzględniają wszystkich zniżek. Składka nowa mimo, że powinna być następna zniżka jest wyższa nisz stara. Naciągacze, łapia nowych klientów i potem maja ich w ...... Przed chwila skończyłem z nimi rozmowę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi