pablo-gti Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 witam oto moj problem wywrocilem auto na dach stalo sie to na starym opuszczonym torze kartingowym (uczylem sie jezdzic) samochod z dachu przeturlalem na kola dalo sie nim jechac a ze mieszkam 2 km od miejsca w ktorym sie to stalo to pjechalem do domu... mam AC czy wyplaca mi za to odszkodowanie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nika258852 Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Chodzi Ci o odszkodowanie za urazy czy za samochód.?Wydaje mi sie ze jesli nie ma sporzadzonej notatki z policji to nie można starać sie o jakiekolwiek odszkodowanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablo-gti Posted March 7, 2009 Author Share Posted March 7, 2009 czyli mam rozumiec ze za kazdym razem tzeba wzywac policje ? jak mi corka w garaz wjedzie na placu to tez mam policje wzywac ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts