witam,
bardzo proszę o pomoc w takiej sprawie. rano zostawiłam auto na parkingu pod domem, wychodząc z domu po południu zobaczyłam że mam zarysowane tylne lewe drzwi. za szybą ktoś zostawił mi kartkę że był świadkiem jak samochód (tu podał mi markę i nry rejestracyjne) wjeżdżając na wolne miejsce obok mojego auta zarysował mi drzwi, po czym wycofał i odjechał. sprawę zgłosiłam na policję, podałam dane tego samochodu i dane świadka. w odpowiedzi otrzymałam notatkę urzędową: "kierujący pojazdem wykonując nieustalony manewr w wyniku nie zachowania ostrożności najechał na moje auto, powodując jego uszkodzenie, następnie oddalił się z miejsca zdarzenia". z ubezpieczeniowego funduszu gwarancyjnego dostałam informację o numerze polisy OC tamtego samochodu. zgłosiłam szkodę w Allianz bo tam jest ubezpieczony, były oględziny rzeczoznawcy i po 1,5 mca dostałam decyzje o odmowie wypłaty odszkodowania ponieważ "wskazany sprawca nie potwierdza okoliczności przedmiotowego zdarzenia oraz swojej winy za powstałe uszkodzenia". co mogę jeszcze zrobić aby uzyskać odszkodowanie, nie mam AC. z góry dziękuję za każdą pomoc i pozdrawiam