szyjka_66 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Witam. 2 miesiace temu zlamalem nadgarstek, na szczeszcie nic powaznego, nie mialem przesuniecia i nosilem tylko szyne przez miesiac i mam dwa pytania:-ile moglbym za cos takiego dostac, jaki % by mi policzyli (dokladnie bylo to zlamanie bodajze wyrostka kolczastego czy cos takiego)-bylem w szkole i dostalem 2 papiery od szkoly na jednym jest logo PZU SA, a na drugim INTERISK. Po wypelnieniu gdzie sie mam udac, do placowki PZU, czy moze Interisk (jak co to mieszkam w Jastrzębiu Zdroju na slasku)?Z gory bardzo dziekuje za pomoc. Pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwiara Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 jakis czas temu nasz syn ulegl wypadkowi w poblizu bloku ktorego mieszkamy znajduje sie kotlownia z ktorej palacz wywala nie dopalki z pieca na ziemie pszechodzocy obok tego syn potknol sie i upadl w wyniku czego doznal poparzenia lewej dloni i kolanka 12 dni pszebywal w szpitalu gdzie co drogi dzien mial zmieniane opatrunki pod narkozom do dzisjaj jestesmy pod opiekom lekarza czy w zwiozku zajstnialej sytuacji mozemy domagac sie odszkodowania od spoldzielni mieszkaniowej jesli tak to jakiej kwoty i w jaki sposob z gory dziekujemy za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi