piotrek181 Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Serdecznie witam. Mam nastepujacy problem. Jestem ubezpieczony w szkolnym ubezpieczeniu ALLIANZ kwota to 53 zl. We wrzesniu ubieglego roku doznalem zlamania nosa na skutek wypadku na rowerze. Byłem na pogotowiu aby udzielono pierwszej pomocy, zrobiomo zdjecie RTG i okazalo sie ze mam złamany nos. W ksiazecce uslug medycznych jest to potwierdzone. Czy mam mozliwosc uzyskania odszkodowania. Jakie papiery musialbym złozyc ?? Prosze o odpowiedz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
falenica Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Zapoznaj się przede wszystkim z OWU ubezpieczenia. Jeśli nie ma wykluczenia co do wypadku to złóż wniosek roszczeniowy wraz z zaświadczeniem z pogotowia i inną dokumentacją jeśli posiadasz potwierdzającą doznane obrażenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts