matiz-1990 Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 doznalem amputacji dwoch palcow u lewej reki na wysokosci stawow miedzypaliczkowych mam pytanko czy moge na to dostac 3 grupe inwalidzka ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imported_michal Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 a miałeś już komisję ZUS w tej sprawie? w jaki sposób doszło do wypadku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matiz-1990 Posted March 17, 2009 Author Share Posted March 17, 2009 no jeszcze nie mialem komisji przebymam dalej na zwolnieniu lekarskim jetem uczniem 3 klasy zawodowej do wypadku doszlo w pracy wycinajac 2,5 m listwy nikt mi nie odbieral . gdy poszdlem z boku pily by element zrzycic na wozek twardy sek drewna trafil na tarcze od pily po czym odrzucilo mi reke naad tarcza na wskotek tego wypadku listwa poleciala do przodu j stracilem dwa palce .Chcialem tak orientacyjnie sie spytac czy jest to mozliwe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matiz-1990 Posted March 18, 2009 Author Share Posted March 18, 2009 ?????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matiz-1990 Posted March 18, 2009 Author Share Posted March 18, 2009 ??????????????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matiz-1990 Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 ??????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts