MARIO.wojciechowski Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 Szukam firmy lub osoby,która pomogłaby mi w fachowym opisaniu mojego przypadku.Pracowałem w fabryce kleju i doznalem tam urazów obu kolan,pleców,nadgarstka i popadlem w depresje.Pewna firma zajęła się wywalczeniem dla mnie odszkodowania.Mam już ustaloną datę wizyty przed komisją lekarską.Lecz moim zadaniem jest jaknajlepsze przedstawienie problemów związanych ze zdrowiem.Mam przygotować list opisujący urazy,ich wplyw na moje życie itp.Chodzi o to by na podstawie zgromadzonych przeze mnie danych spożądzić opis,który powaliłby komisję na kolana.Będę bardzo wdzięczny za pomoc.Z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imported_michal Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 czy prawnicy Twoi nie powiedzieli Ci jak sporządzić taki opis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel milton Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Mario bardzo cie cie prosze powiedz mi czy z tym opisem poradziles sobie jakos ?prosze o odp.daniel milton Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel milton Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 wtaj Michal mam pytanie czy ty wiesz jak napisac taki opis uzarow i wplyw na zycie osobiste ??bardzo porsze o pomoc bo ja musze tez taki sporzadzic bo tez bede mial komisje .pozdr. daniel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel milton Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 mam pytanie , czy ktos mial spotkanie z lekarzem orzecznikiem tu w Angli ? lub z komisją lekarską ? Interesuje mnie jak wyglada takie spotkanie i o co pytaja ? , jakie trzeba miec przygotowane papiery?z gory dziekuje za info.pozdr. daniel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeus Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 co to za firma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts