Diabelski Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 Witam.Byłem sprawcą wypadku, czy mogę się ubiegać o odszkodowanie z NW. Samochód który prowadziłem był samochodem służbowym. Doznałem złamania pięty i kości piszczelowej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imported_michal Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 oczywiście. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruz Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 michal wrote: oczywiście. No nie koniecznie. Jeśli auto nie miało NW to nie ma po co zgłaszać szkody Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diabelski Posted March 18, 2009 Author Share Posted March 18, 2009 No oczywiście, że polisa była z NW w innym wypadku bym nie pytał.W takim razie co trzeba teraz zrobić? W sensie jak i kiedy zgłosić to do ubezpieczyciela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruz Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Jak najszybciej. Zgłoś telefonicznie do CC w TU. Wtedy dowiesz się, gdzie masz wysłać dokumentację medyczną. Jak będzie jeszcze im czegoś od Ciebie brakowało to się zwrócą pisemnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts