bakos93 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Skręciłem sobie kostkę. Już jestem po gipsie. Miałem go 3 tygodnie. Stalo mi się to na treningu piłki nożnej. Jestem ubezpieczony w szkole i również w tym klubie (płacę co miesięczne składki,które idą m.in. na ubezpieczenie. I teraz pada moje pytanie czy mogę wzionąć wniosek z klubu i szkoły i dostać odszkodowanie stąd i stad ? Pytam ponieważ koledzy mówili, że mieli rożne kontuzje i dostawali odszkodowanie stad i stad ... Proszę o szybką odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falenica Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Jeżeli są różne ubezpieczalnie powinieneś się starać z obu, chyba że OWU ubezpieczenia szkolnego wykluczają wypadki powstałe poza szkołą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi