karpfocus Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Kpiny sobie robią z klientów . Do dnia dzisiejszego t.j. 25.03.09r. mialem ważne ubezpieczenie OC , przedłużenia polisy nie otrzymałem , żadnego kontaktu ze strony Link4 , kiedy ja zadzwoniłem okazało się że przedłużenie polisy wysłano 12.03 . Pytam zatem o numer faksu bo chciałbym wysłać wypowiedzenie umowy , na to mi kobieta odpowiada że wypowiedzenie umowy trzeba złożyć najpóźniej dzień przed zakończeniem polisy , i moje wypowiedzenie nie będzie honorowane . Co zatem mam zrobić???? Proszę o podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blender Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 musisz zapłacić składkę lub się odwołuj i licz na ich łaskę. Niestety, ale Pani w Link4 ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpfocus Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Ale jak mam zapłacić skoro polisy nie dostalem ? Chyba pozostaje mi czekać aż w końcu przyślą mi tą polisę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blender Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 poproś o wysłanie raz jeszcze, może poczta po drodze zgubiła, nie wiesz czy wysłali poleconym z linka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpfocus Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 poleconym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magnum Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Ludzie, skoro jestescie kierowcami to moglibyscie miec jakiekolwiek pojecie o ubezpieczeniu......kola zmienic w aucie tez nie potraficie? no minimum pojecia o tym, ze umowy trzeba wypowiadac powinniscie miec......czy wy nigdy umow nie wypowiadaliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi