agar Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Mam pytanko. Jestem dwa lata po wypadku, w dalszym ciagu mam problemy ze zdrowiem, jestem pod stala kontrola neurologa, caly czas wychodza mi zmiany w EEG, mam napadowe zawroty glowy, bole glowy,od lekow calymi garsciami wypadaja mi wlosy.Na lekarstwa wydaje sporo pieniedzy i tak naprawde konca nie widac, a na komisji lekarskiej, orzecznik pzu przyznal mi 4%. Wydaje mi sie ze ta suma jest nie adekwatna do tego jak sie czuje. Czy ktos moglby mi cos doradzic, bo juz naprawde nie wiem co robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falenica Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Trudno ocenić sprawę bez bliższego poznania dokumentacji. Jeśli posiadasz odpowiednie argumenty, zaświadczenia lekarskie, zbierasz faktury, rachunki, że poniosłaś koszty związane z powrotem do zdrowia możesz wystąpić z odwołaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi