Ernest Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Witam, chciałbym aby mi doradzono w pewnej sprawie. Wiele lat temu a dokładnie 7 miałem wypadek w szkole gdzie konsekwencje tego odczuwam po dzisiaj. Uszkodziłem wtedy łękotkę i mam pytanie czy dzisiaj pracując i mając ubezpieczenie w PZU poddałem się zabiegowi artroskopii i jej usunięcia czy przysługuje Mi odszkodowanie z PZU. Czy PZU interesuje to, kiedy uraz powstał (wtedy tez miałem ubezpieczenie z PZU szkolne) czy to, kiedy człowiek występuje z roszczeniem w takiej sprawie. Proszę o poradę bo nie wiem co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falenica Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Niepotrzebnie powielasz wątki, odpowiedź masz przy tamtym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi