g-stepniak Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 witam do niedawna bylem zolnierzem w trakcie wykonywania czynnosci slozbowych doznalem urazu kolana zaraz po wypadku zglosilem sie do lekarza gdzie stwierdzono zerwania wezadla krzyzowego przedniego(ACL) wypadek mial miejsce w lipcu 2008 od tamtej pory jestem w trakcie leczenia mialem dwie operacje w listopadzie i w styczniu. przez ten uraz wojsko rozwiazalo ze mna kontrak i pozostalem bez srodkow do dalszego leczenia i zycia jak by tego bylo malo to nawet urzad pracy nie chce mnie ze wzgledu na odbywane leczenie - protokol powypadkowy nie stwierdzono mojej winy- 3 tyg gips- 2 x 5 dni szpital- artroskopia + usuniecie faldu maziowego w przedziale przysrodkowym kolana- rekonstrukcja wiezadla (ACL) metoda BTB chcialbym sie dowiedziec ile moze wyniesc odszkodowanie i co wyplywa na jego wyskosc? z gory dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behapowka Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 g-stepniak wrote: chcialbym sie dowiedziec ile moze wyniesc odszkodowanie i co wyplywa na jego wyskosc? Wysokosc odszkodowania zależy od uszczerbku na zdrowiu, który określa lekarz orzecznik na podstawie dokumentacji medycznej i badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi