Dagmara Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 14 pażdziernika miałam wypadek i uszkodziłam sobie kolano. 21 listopada miałam artroskopię kolana potem miesięczną rehabilitację.O kulach chodziłam 2,5 miesiąca teraz jestem zwolniona z wychowania-fizycznego do końca roku szkolnego.W szkole ubezpieczona jestem na 8 tys. w PZU. Oddałam już papiery na odszkodowanie i teraz czekam .Chciałam się spytać jak długo mam czekać na komisję lekarską i jaki będę miała % uszczerbku na zdrowiu ??? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharlej Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Jaki procent uszczerbku dowiesz się ma komisji właśnie, tam lekarz dokładnie oceni Twój stan zdrowia. Wezwanie na komisję powinnaś otrzymać około 20 dni od złożenia roszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mala982 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 04.04.09 miałam wypadek w pracy spadłam z drabiny wskutek czego doznałam kilkuodłamowego złamania główki łokciowej,teraz mam założony gips na 4 ygodnie.został spisany protokół powypadkowy.Proszę mi powiedziec czy po zdjęciu gipsu mogę się starać o odszkodowanie z ZUSu czy dopiero po rehabilitacji.Pytam się dlatego bo aby dostać się u nas do ortopedy żeby zlecił mi zabiegi na rehabilatacje trzeba czekać 2 miesiące do tego dojdzie rehabilitacja to potrwa około 3 miesięcy .I kto wydaje zaświadczenie o stanie choroby do ZUSu chirurg czy ortopeda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi