lcf Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Witam. Mam prosbę o poradę prawną. W nocy z niedzieli na poniedzialek (12-13 sierpien) mialem wypadek we Francji pod Dunkierką moim samochodem na angielskich papierach.Samochód jest legalnie zarejestrowanmy w Anglii, ma angielską rejestrację i byl ubezpieczony na 3 dni (od 12 do 15 sierpnia) na czas mojej podrózy do Polski. Niestety firma ubezpieczeniowa twierdzi, ze nie nalezy mi sie jakikolwiek zwrot kosztów bo wypadek mial miejsce we Francji. Proszę o pomoc, lub ewentualnie namiar na jakąś firmę, która moglaby się tym zająć. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_michal Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 witam,ubezpieczyciel próbuje się wymigać!opisz sprawę, co to za samochód, jak głębokie są uszkodzenia, postaram się pomóc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi