alina Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 witam mam prawo jazdy wydane w niemczech ostanio jechalismy na swita i spowodowalam wypedek w postaci ze moj samochod utracone lustrko a tamten zbite tylnie swiatlo w polsce mam do zaplaty 100 zl i 6 pkt bylam trzewa mam pytanie czy te punkty przechodza do niemiec do flensburga prawo jazdy mam dopiero od miesiaca a tam jest 2 lata na okres probny i troche sie boje pprosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falenica Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 spotkałam się już z podobną dawno sytuacją ale nie pamiętam czy te punkty faktycznie przechodzą. Najlepiej będzie jeśli posługujesz się płynie językiem niemieckim, zadzwonić bezpośrednio do Flensburger. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Z tego co wiem jak na razie nie przechodzą, tak samo zakaz prowadzenia pojazdów obowiązuje w kraju, gdzie go wydano- no chyba, że coś się ostatnio zmieniło w tej kwestii. Tak jak radzi przedmówca zawsze warto zapytać w danym kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi