ZlotaRybka Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 Witam. Na początku z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi do mojego postu. Piszę tutaj, by dowiedzieć się czy przysługuje mi fundusz gwarancyjny. Zacznę od początku. Miałem wypadek samochodowy, ale niestety jego sprawdza zbiegł z miejsca zdarzenia. Są świadkowie i wina po stronie "uciekiniera". Mój samochód został zniszczony w ok. 70%. Posiadam tylko ubezpieczenie OC. Chciałem się dowiedzieć czy przysługuje mi jakiekolwiek odszkodowanie z funduszu gwarancyjnego. Dziękuje za odpowiedz, pozdrawiam ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bochenek Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 jesli nie ustalono pojazdu sprawcy a nie ma obrazen ciala przy tej kolizji, to niestety nie przysluguje odszkodowanie z UFG.Jesli jednak uda sie odnalezc sprawce i jego pojazd, to jak wtedy z jego OC naprawa, a jak nie posiada to wtedy z UFG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts