ola1 Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 ile zus może dać za poarzenie Istopnia stopy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mousdell Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 oparzenia I stopnie nie są uszczerbkiem na zdrowiu i nie powodują trwałych zmian, a poza tym ubezpieczenie w zus, nie jest wypłacane jak NNW, żeby otrzymać odszkodowanie musiałabyś mieć takie ubezpieczenie (ale i tak oparzenia I stopnia nie uprawnia do odszkodowania) sunrise festival erazmus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zebro79 Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 witam mialem wypadek w pracy przypalilem sobie oko elektroda jestem juz 20 dni na zwolnieniu i dalej bede poniewaz oko sie nie zagoilo na oku robia mi sie zmiany skurne po oparzeniu bede mial dziure czy nalezy mi sie odszkodowanie i miej wiecej ie moge za o dostac prosze o odpowiedz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts