mimek Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Czy za wypadek w pracy na terenie Walii mogę uzyskać odszkodowanie ?Znacie jakieś firmy którę sie tym zajamują bo sam raczej sobie nie dam rady ?Podczas pracy w fabryce ciężki metalowy przedmiot upadł mi na kciuk (nie z mojej winy) powodując złamanie części opuszka Palca . W wyniku tego wypadku nie mogę pracować przez okres 2 miesięcy. A mój Walijski pracodowaca nie bardzo poczuwa się do winy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magik Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Wystarczy się rozejrzeć na forum oni zajmują się taki przypadkami :http://www.campter.pl/odszkodowania_anglia_wypadek.php pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi