kacha16 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Witam, proszę o poradę. Chodzi o prowadzenie mojej sprawy na drodze sądowej. Po polubownym zakończeniu postępowania otrzymałam informację że dalszych roszczeń można dochodzić jedynie na drodze sądowej. Wiąże się to z kosztami wpisu, zastępstwa itp. Oszacowane koszty wynoszą ok. 5000. Przyznam że nie stać mnie jest na wyłożenie takiej sumy, w związku z tym otrzymałam propozycję od biura które prowadziło moją sprawę że to oni pokryją te koszty a ja w zamian za to podpiszę aneks do umowy na 40%. Nie wiem czy zgodzić się na to. Poradzcie co mam zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruz Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Cóż można poradzić - ja bym walczył do końca. dziwne, że chcą podnieść % - nie wierzą we własne zwycięstwo? dziwne trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi