flesh Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 sprawa wyglada tak:parkowałem sobie przy supermarkecie i podczas tego manewru sam nie wiem czy to ja cofnalem czy to we mnie wjechano...ja bylem na miejscu parkingowym (naroznym) z wystajacym zderzakiem poza pbrys parkingu, a 2 samochód jechal i przytarł sobie tylne drzwi o moj tylny zderzak..wymienilismy sie numerami tablicami, adresami i tyle...po powrocie do domu przetarłem zderzak i praktycznie nie ma śladu u mnie..co mogę zrobić i jakie konsekwencję moge ponieść?ile mnie to może kosztować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
falenica Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Skontaktuj się z kierowcą drugiego auta aby ocenił koszty naprawy jego samochodu. Jeśli nie będziesz mógł z własnej kieszeni uregulować wartości szkody, wówczas spiszcie oświadczenie i niech zgłosi się towarzystwa ubezpieczen w którym wykupiłeś ubezpieczenie OC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts