PZU zmniejszyło mi odszkodowanie
Założył marysia10, 20 kwietnia 2009 · 688 wyświetleń
marysia10 - a ja radzę się cieszyć, że TU uznało aż 50%. Moim zdaniem, nie zachowany został podstawowy obowiązek - okazanie uszkodzonego mienia w miejscu jego uszkodzenia (niby skąd wiadomo, że uszkodzenie w ogóle powstało?)
Na balkonie można mieś wszystko. Oczywiście jak sugeruje BeatkaK - zawsze można się sądzić.
wpiszczie w google link zewnętrzny zablokowany i sprawdźcie wynik nr 5. Sam nigdy nie miałem do czynienia z link zewnętrzny zablokowany, ale chciałem się tam ubezpieczyć, trochę mnie jednak martwią wypowiedzi takie jak twoja oraz oraz fakt, że na 5 wyszukiwania google jest strona pzu złodzieje, hmm chyba się zastanowię, ps powodzenia w odzyskiwaniu należnego odszkodowania.
link zewnętrzny zablokowany
link zewnętrzny zablokowany
zdemontowanie płyty gk nie jest naprawą konieczną tak jak wymiana wybitej szyby czy wyłamanych drzwi więc należy zastosować się ściśle do zapisów OWU - nie robiąc tego nie wywiązujemy się z podpisanej umowy.
jeśli kazali czekać na przyjazd rzeczoznawcy przed naprawieniem szkody to zapewne jest też wskazany termin w którym on się pojawi. Jeżeli zdążył w terminie to nie ma podstaw do tego żeby iść z nimi do sądu.