paula0870 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Mianowicie złamalam palec w grudniu lekarze źle załozyli mi gips i mam krzywy i nie w pełni sprawny. Byłam do stycznia zarejestrowana jako bezrobotna w Urzedzie Pracy przypominam ze wypadek byl w grudniu. Mianowicie chciałabym się dowiedzieć czy moge i gdzie jeszce zgłosić sie po odszkodowanie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falenica Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 jedynie z własnej polisy jeśli takie ubezpieczenie miałaś wykupione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
podlas15 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Witam mam 22 lata.Jestem studentem niepaństwowej uczelni, na której nie wykupiłem ubezpieczenia na początku roku akademickiego. Więc domyślam się, że jedyne ubezpieczenie to odkładane składki przez rodziców do ZUS. Pod koniec czerwca zostałem dotkliwie pobity, a cała sprawa jest w toku postępowania. Chciałbym zapytać czy mogę się gdzieś ubiegać o odszkodowanie z racji nieszczęśliwego wypadku ?! Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejgryczka Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Tylko od sprawców pobicia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi