emikii24 Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 W ubiegłym roku doznałam obrażeń po wypadku komunikacyjnym. Obrażenia ciała stwierdzone przez lekarza po wypadku: skręcenie kręgu szyjnego, uszkodzenie więzozrostu mostkowo-obojczykowego lewego I°/II°, krwiak okolicy mostkowej, stłuczenie barku lewego, wzmożone napięcie mięśniowe i ograniczone bólowo ruchy w obrębie kręgów szyjnych, obręczy barkowej, mostka oraz kończyny górnej lewej, skręcenie kolana lewego z otarciem naskórka i dużym krwiakiem. Zalecono poza środkami farmakologicznymi kamizelkę Desault oraz oszczędny tryb życia. Na jakie odszkodowanie mogę liczyć z OC sprawcy? W przyszłym tygodniu mam się stawić na komisji lekarskiej, jak wygląda przebieg takiej komisji. Będę badana czy lekarz orzeka tylko na podstawie dokumentacji medycznej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
falenica Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Odpowiedziałam w drugim poście, niepotrzebnie powielasz wątki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts