bidulka Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 witam , mam problem co w przypadku gdy orzecznik ZUS odmawia świadczenia w związku z wypadkiem a leczenie nie jest zakończone - kiedy o uszczerbek wystąpić? Druk N-9 był złozony wraz z wnioskiem o świadczenia rehabilitacyjne- swiadczenie przyznane na 10 m-cy ale nie w zwiazku z wypadkiem. Leczenia powypadkowe trwa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bidulka Posted April 22, 2009 Author Share Posted April 22, 2009 czy nikt nie spotkał się z takim przypadkiem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondi2021 Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Nie bardzo rozumiem o co chodzi. Jakiego swiadczenia Ci odmówiono? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bidulka Posted April 25, 2009 Author Share Posted April 25, 2009 odmówiono świadczenia reh. w zwiazku z wypadkiem - mam świadczenie ze stanu ogólnego. Czy w zwiazku z tym powinnam już wystąpić o uszzcerbek ?. Leczenie trwa w zwiazku z wypadkiem ale decyzja orzeczmnika jest inna . co w takim przypadku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keri Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 bidulka wrote: witam , mam problem co w przypadku gdy orzecznik ZUS odmawia świadczenia w związku z wypadkiem a leczenie nie jest zakończone - kiedy o uszczerbek wystąpić? Druk N-9 był złozony wraz z wnioskiem o świadczenia rehabilitacyjne- swiadczenie przyznane na 10 m-cy ale nie w zwiazku z wypadkiem. Leczenia powypadkowe trwa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts