Dundee Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 witam wszystkich,miałem wypadek w Szkocji, pracowałem tam przez wakacje, jechałem własnym samochodem, niestety jeden palant mi wjechał tak w bok Audi, że nie dość że zniszczył fure, to teraz mam zajebiste problemy z kręgosłupem i stałe bóle głowy. Ciągle się lecze.wiecie jak zabrać się za sprawę? co powiniem zrobic, napisać żeby dostać zadośćuczynienie?pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asia Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 dzień dobry,jak najbardziej należy się odszkodowanie! powinieneś zająć się tym jak najszybciej. Odszkodowanie będzie spore, zważywszy, że zadośćuczynienie zostanie wypłacone w funtach.Biuro Campter prowadzi tego typu sprawy BEZPŁATNIE, uzyskujesz 100% odszkodowania. Jeżeli jesteś zainteresowany możesz się z nami skontaktować.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi