ewa2 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Podczas koncertu muzycznego zostałem popchnięty upadłem na kamień, zdarłem sobie twarz, i złamałem trzy zęby.Czy należy mi się jakieś odszkodowanie, nie wiem od kogo - organizatorów, albo ze szkoły, czy też to moja wina że poszedłem na koncert ulubionego zespołu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharlej Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Możesz zgłosić ten fakt organizatorowi jeśli uważasz że nie zapewnił dostatecznego bezpieczeństwa na koncercie, dobrze byłoby gdybyś miał niezależnych świadków a na miejscu przyjechała policja lub pogotowie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewa2 Posted April 27, 2009 Author Share Posted April 27, 2009 Sęk w tym, że pchnięto mnie przypadkiem, nie mam nic do organizatora, pogotowia nie wzywałem, bo nie było zagrożenia życia, nie wiem czy szkolne ubezpieczenie obejmuje taki wypadek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts