landrynek4 Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 witam miałem wypadek 3 tygodnie temu nie z mojej winy auto do kasacji. Ponieważ auto służyło mi do zarobku chcialem sie dowiedziec jak mam sprecyzowac pismo do ubezpieczyciela aby zostalo mi zwrocone rowniez tzw postojowe oraz inne koszta zwiazane z rejestr nowego sam ,licencja itp. proszę o pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeatkaK Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Precyzując roszczenie co do wysokości odszkodowania, powinieneś wymienić wszystkie niezbędne zabiegi , których będziesz musiał dokonać, a których nie byłoby gdyby nie wypadek. Przedstaw jakie będą koszty zarejestrowania nowego samochodu, uzyskania licencji itp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
landrynek4 Posted April 28, 2009 Author Share Posted April 28, 2009 a może wiesz jak to napisać żeby nie zaniżyli faktycznych strat albo gdzie szukać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts