jolcia Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Witam serdecznie! Mieszkam w Anglii, w październiku miałam operacje płuca ponieważ miałam odmę opłucną samoistną. Stało się to w pracy, ponieważ nosiłam ciężkie pudła, ale nie spisano raportu, bo bałam się jechać do szpitala. Pojechałam następnego dnia. W szpitalu byłam ok. 3 tygodnie. Pracowałam przez agencję. Czy w związku z tym wypadkiem mogę się ubiegać o odszkodowanie? Do kogo powinnam się zgłosić, jakie mieć dokumenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asia Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Witam,niestety nie będę mogła pomóc bez zapoznania się z dokumentacją, po pobieżnej ocenie Twojego posta wnioskuję, że masz spore szanse otrzymać odszkodowanie. Moja firma prowadzi tego typu sprawy bez opłat i prowizji. zapraszammożesz również pytać na forum, odpowiem niezwłoczniepozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi