ucinek86 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 WitamOstatnio skręciłem sobię kostkę, miałem gips przez 10 dni. Okazało się żę nie jestem ubezpieczony prywatnie, ani w szkole (zaocznej).Znajomy mi coś wspomniał o ubezpieczeniu rodzinnym do 26 roku życia, czy jakoś tak.Czy istnieje coś takiego? jak to sprawdzić? jak skasować ZUS na kilka blaszek?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez76 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Witam Mam podobny problem, uległem wypadkowi wpadając na szybę i nie byłem ubezpieczony na studiach ani prywatnie ale chciałem się zapytać czy będąc ubezpieczonym pod rodziców w ZUSie mogę starać się o odszkodowanie. Dodam że mając wypadek miałem 24 lata i byłem studentem. Dziękuję za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucinek86 Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 rozmawiałem ze znajomym, który mi powiedział że jest takie ubezpieczenie bodajże do 26 roku, ale trzeba będzie zadzwonić do ZUSu i się dowiedzieć co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi