kasiawaw Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 witam. w czerwca ubiegłego roku miałam wypadekw pracy. we wrzesniu przeslalam dokumenty do firmy ubezpieczniowej i do tej pory czekam na wydanie decyzji. Kilkakrotnie dzwoniłam z zapytaniem o postęp w sprawie, ale iformowano mnie ze mieli jakieś problemy z firmą która orzeka w sprawie i ze moge żadać odetek za zwłokę, ponieważ mają 30 dni na wydanie takiej decyzji. Ostatnio dzwoniłam i okazało sie ze nadal sprawa jest nierozpatrzona. Niedługo minie rok a nadal nie mam wypłaconych pieniedzy, a składki płaciłam. Co w takim wypadku oge zrobić? cierpliwie czekac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nestttorrr Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 jest ktos taki chyba jak rzecznik ubezpieczonych, poproś o interwencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi