hajsu Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Witam Mieszkam i Pracuje od 4 lat we Francji jestem tutaj ubezpieczony mam francuska karte zdrowia i umowe na czas nie okreslony pracuje w ubojni Arcadi Sud-Ouest interesuje mnie ile bym dostal Hajsu jak by mi np ujebaloo dwa palce u nogi nie wiem na jaka sume jestem ubezpieczony ale moze powie mi ktos tak mniej wiecej jaka to kwota pytam serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawnik4 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Odpowiedź uzależniona od warunków ubezpieczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajsu Opublikowano 26 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 wiem chodzi mi o to czy to jest kwota miedzy 1000 a 2000e cz miedzy 5000 a 10000e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawnik4 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 hajsu wrote: wiem chodzi mi o to czy to jest kwota miedzy 1000 a 2000e cz miedzy 5000 a 10000e Właśnie to zależy od sumy ubezpieczenia i jego warunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi