duchu333 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Siema ja z zapytaniem. Podczas zajęć WF dostałem "kopa" w palec. Jak się później okazało palec był złamany. PZU przyznało mi 7% uszczerbku na zdrowiu. Palec jest znacznie grubszy (jakby spuchnięty ale opuchlizna by zeszła) i znacznie wykrzywiony w prawo od "środkowej cz. palca" w górę tak jak przyłoże go do palca wskazującego lewej ręki tworzy kąt 30 stopni (nie wiem czy opisałem to tak jak w rzeczywistości wygląda więc mogę wysłać zdjęcie na emaila).Moje pytanieCzy mogę się odwołać od decyzji lekarza jeśli odebrałem pieniądze z odszkodowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nestttorrr Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 cze, ja rok temu złamalem reke w szkole, przyznali mi 6% i odwołlem i dali 9% ostatecznie. Chyba 30dni masz, ja robiłem odrazu jak mi pismo przyslali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi