ewciaaa Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Miałam wypadek samochodowy w Anglii. Chciałabym się dowiedzieć za co moge dostac odszkodowanie. Wiem że za uszczerbek na zdrowiu, ale jak to wygląda np. w przypadku tzw. bólowego czy za straty moralne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wypadekanglia.pl Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Podobnie jak w Polsce odszkodowanie będzie się należało za stary dochodu, zniszczenie pojazdu, obrażenia fizyczne.Proszę opisać jak doszło do wypadku? Kto jest winny, gdzie Pani obecnie przebywa?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewciaaa Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 wracając z pracy samochodem ( ja byłam pasażerem) najechał na nas samochód. Kierowca tamtego auta przyznał się do winy. w wyniku tego wypadku zostało uszkodzone moje biodro, więc leżałam 3 tygodnie w szpitalu w Anglii. W tym momencie przebywam w Polsce. Sprawa o odszkodowanie jest w toku. Mam przedstawić swoje żądania, lecz nie wiem dokładnie o co mogę się domagać, dlatego proszę o jakieś informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wypadekanglia.pl Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 dzień dobryjeżeli jest Pani zainteresowana proszę o kontakt poprzez formularz na stronie zamieszczonej w stopce. Oferujemy kompleksową likwidację szkody. Uzyskane dla Pani odszkodowanie nie jest pomniejszone o prowizję - 100% wartości odszkodowania (tak za doznane obrażenia jak i uszkodzony pojazd) trafia w Pani ręce. Szczegóły oferty znajdzie Pani na stronie www.wypadekanglia.pl. Polecam bo sądzę, że warto skorzystać z bezpłatnej usługi.pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi