rupert Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 miałem wypadek w pracy pracuje jako elektryk zostałem oparzony prądem w okolicach od połowy palca wskazującego i trzeciego i kostki nad nimi zeszła mi skóra. kiedy to zgłosić do zusu?byłem u lekarza i dostałem L4 od 22.5.09 do 1.6.09 są w tym 4 dni weekendu czy powinienem dostać też za nie zapłacone?ile procent powinienem dostać jeśli to był wypadek w pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewania Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Czy była zrobiona dokuemntacja powypadkowa a wypadek uznany za wypadek przy pracy?Proponuję przeczytac TU: http://e-rachunkowosc.pl/artykul.php?view=79 Oprócz starych stawek odszkodowań - reszta jest w zasadzie aktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi