kasia25m Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 witam, jestem poszkodoaną w wypadku samochodowym, miłam złamane dwa zęby i złamanie otwarte wieloodłamowe z przemieszczeniem, w szpitalu byłam 3 tygodnie, mam zrobiony przeszczep i zespolenie na płycie, sprawca był mąż. Z NW mam już wypłacone odszkodowanie w wysokości 2500zł w tym niby są rachunki za leczenie ok 1400zł, nie mam jeszcze pisma z wyszczególnieniem co za co i ile. Odskodowanie jest wyplacone z PZU, teraz czekam na odszkodowanie z OC.Chciałam zapytać czy z NW nie jest to za mała kwota i ile moge sie spodziewać z OC, dodam że do lipca nie moge obciążać wogle nogi, chodze o kulach i nie wiadomo kiedy zakończy się leczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agunia Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Witam. Jesli bylas pasazerem to spokojnie mozesz zadac zadoscuczyniienia z polisy oc mez. Ja nie znam szczegolow ale proponuje pojsc do radcy prawnego. Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi