lukaszzagan Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 Witam wszystkich mam 17 lat i miałem w lutym wypadek w górach na desce snowboardowej, jestem ubezpieczony tylko w szkole.(papiery o odszkodowanie już zaniosłem)Ile mogę dostać odszkodowania jeśli podczas wypadku uszkodziłem sobie rotatory prawego obojczyka i jak wygnę mocniej ręke to mi kość wyskakuje i do tego na te wakacje będę miał na to operacje bo lekaż powiedział że bez operacji to się nie obejdzie!!! Z góry dzięki za odpowiedzi Pozdrawiam )) PROSZE O ODPOWIEDZI!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszzagan Posted June 7, 2009 Author Share Posted June 7, 2009 pomóżcie!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarek882 Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 Kumpel za operacje barku dostal ponad 1500zł z PZU (ubezpieczenie szkolne) mial prawdopodobnie zerwane wiezadlo w barku i pozniej podczas operacji zrobili mu to na jakas ''kotwice'' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszzagan Posted June 7, 2009 Author Share Posted June 7, 2009 Ja jestem w szkole ubezpieczony w COMPENSA i też coś tam mam z wiązadłem , rotatorem, itp A jeśli wypadek miałem w 1 klasie ponad gim. i teraz poszedłem do drógiej i podczas wakacji bede mial operacje to po wakacjach też mogę liczyć od szkoly na odszkodowanie pooperacyjne??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts