Jump to content
Forum Odszkodowania

przeciete sciegna wskaziciela prawego

miniu
 Share

Recommended Posts

Witam

moj przypadek jest troche dziwny powniewaz w ubieglym roku przecialem w pracy palec (nozem) i przecialem sobie 2 sciegna i nerwy pojechalem na pogotowie i czekala mnie operacja po operacji bylo wszystko ok moglem ruszac palcem ale nie byl w 100% sprawny bo nie moglem nim dobrze zginac bo porobily mi sie zrosty w palcu i sciegno sie przykleilo do skory no wiec poszedlem kolejny raz do lekarza i powiedzial mi ze mam miec kolejna operacje (uwolnienie sciegna) no wiec sie zgodzilem i po tej operacji bylo wszystko ok ale po nie calym tyg sciegno peklo no i oczywiscie kolejana operacja ale tym razem mialem brane sciegno z przedramienia do palca mam na dzien dziesiejszy opatrunek na rece i tylko teraz mam nadzieje ze wsystko bedzie ok

teraz moje pytanie jaki procent uszczerbku powinienem mniej wiecej dostac z ZUSU

dziekuje i pozdrawiam:)

• 1 year later...
Witaj.Mam podobny przypadek, jak ty.Zszyte ścięgno po 7 tygodniach urwało się ponownie.Jeśli ktoś wie,co będzie dalej,niech się odezwie.Zwłaszcza ktoś,kto przeszedł rekonstrukcję.Bardzo mi zależy.