melek1 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Proszę o treściwą odpowiedźDzisiaj rzeczoznawca z PZU ocenił szkodę całkowita w moim aucie.Domyślam się że to bardzo zła wiadomość!!!Co dalej???Mogę to autko naprawić czy muszę je sprzedać lub oddać na złom??Bardzo proszę o komentarz.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blog Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 nie musisz, starytu jest nawet tekst o szkodzie całkwitej na forum w artykułach, poczytaj troche to zrozumieszauto mozesz naprawic, napisz coś więcejchodzi o AC czy OCpodaj kwoty z kosztorysów- wartosć pojazdu sprzed kolizji- wartosc wraku- wartosc odszkodowania- koszt naprawychyba dali ci kosztorysy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melek1 Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Powiem tak-przy oględzinach a w zasadzie po rzeczoznawca powiedział że wartość mojej bryki to 6600 i że dostanę(oile wygram sprawę w sądzie, ale to inna bajka juz) jakieś 2600???? Czegoś tu nie rozumiem?Odszkodowanie jest z tytułu OC wiec szkoda calkowita jest wtedy gdy naprawa przekroczy 100% wartości pojazdu sprzed wypadku tak??Kosztorysu nie mam ide po nie w piatek i stad moje kolejne pytanie...Czy muszę tam coś podpisywać???Bo jeśli tam napiszą że szkoda jest całkowita(a to przecież jest lipa!!!)to będę stratny...na odrębnego rzeczoznawcę troszkę brakuje pieniędzy, niby to koszt 200-300zl ale niestety dla mnie teraz tyle to tez duzo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi