Jump to content
Forum Odszkodowania

Wypadek w drodze z pracy...Sprawa skomplikowana. W toku

noooise
 Share

Recommended Posts

Witam! Mam na imię Paweł witam was wszytkich na tym forum. Chcialbym sie podzielic moim problem a zarazem prosze o pomoc sprawa wygląda tak :

29.08br Wracajac z pracy Swoim samochodem jadac na drodze z pierszenstwem kobieta wyjecha mi z drogi podporzadkowanej i nastapił zderzenie.

Mój Pojazd wygląda tak

xxx.noooise.neostrada.pl/Fiat.jpg

oprócz tego co jest na fotce warto dodac ze Skrzynia pekła wgniecenia na dachu i drzwiach... no jednym slowem chyba szkoda całkowita....

Mnie przewiziono do szpitala na okres 5 Dni po czym dostalem zwolnienie lekarskie na 2 tyg. na ktorym obecnie jestem.

Obrazen nie mialem moze wielkich bo otaracie na skórka głowy spowodowane rozbiciem szyby, oraz uderzenie brzuchem o kierownice w wyniku czego mam jakies sladowane ilosci płynu w brzuchu.

Sprawa wypadku nie ucierpiał ... P.S jego Oc jest równiez wPZU

Dodatkowo bylem ubezpieczony w pracy grupowo w PZU..

I teraz moje pytanie. Pracuje w pracy do ktorej nie mam dojazdu innaczej niz autem.. chodze do pracy na 6 i nawet jak bym chcial nie dotre tam inaczej jak autem czty z tego tytułu moge sie spodziewac jakis roszczeń ???

Jak wyglada sprawa z prokuratorem gdyz slyszalem ze gdy poszkodowany przebuwa wiecej niz x dni w szpitalu to sprawa ma załozoną sprawe czy cos ?

Tak samo jesli chodzi o Ubrania czy tez rzeczy ktore uległy uszkodzenia ? pRosze o jakies wskazowki w calej tej stuacji gdyz jest to moj pierwszy taki wypadek . z góry Dziekuje :)