noooise Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Witam! Mam na imię Paweł witam was wszytkich na tym forum. Chcialbym sie podzielic moim problem a zarazem prosze o pomoc sprawa wygląda tak : 29.08br Wracajac z pracy Swoim samochodem jadac na drodze z pierszenstwem kobieta wyjecha mi z drogi podporzadkowanej i nastapił zderzenie. Mój Pojazd wygląda tak xxx.noooise.neostrada.pl/Fiat.jpg oprócz tego co jest na fotce warto dodac ze Skrzynia pekła wgniecenia na dachu i drzwiach... no jednym slowem chyba szkoda całkowita.... Mnie przewiziono do szpitala na okres 5 Dni po czym dostalem zwolnienie lekarskie na 2 tyg. na ktorym obecnie jestem. Obrazen nie mialem moze wielkich bo otaracie na skórka głowy spowodowane rozbiciem szyby, oraz uderzenie brzuchem o kierownice w wyniku czego mam jakies sladowane ilosci płynu w brzuchu. Sprawa wypadku nie ucierpiał ... P.S jego Oc jest równiez wPZU Dodatkowo bylem ubezpieczony w pracy grupowo w PZU.. I teraz moje pytanie. Pracuje w pracy do ktorej nie mam dojazdu innaczej niz autem.. chodze do pracy na 6 i nawet jak bym chcial nie dotre tam inaczej jak autem czty z tego tytułu moge sie spodziewac jakis roszczeń ??? Jak wyglada sprawa z prokuratorem gdyz slyszalem ze gdy poszkodowany przebuwa wiecej niz x dni w szpitalu to sprawa ma załozoną sprawe czy cos ? Tak samo jesli chodzi o Ubrania czy tez rzeczy ktore uległy uszkodzenia ? pRosze o jakies wskazowki w calej tej stuacji gdyz jest to moj pierwszy taki wypadek . z góry Dziekuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noooise Posted June 14, 2009 Author Share Posted June 14, 2009 Pomoze ktos ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts