mago69 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 witam.bedac w gorach u rodziny wynajmujacej domki , zlamalam na terenie posiadlosci nogi.droga byla oblodzona.oczywiscie szpital, sruby, a obecnie komplikacje/zakazenie kosci/.Za wszystko musze placic sama .Czy i jak moge sie starac o odszkodowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mago69 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 dodam, ze jestem ubezpieczona w AOK...czy ktos wie, jak sie starac o jakies pieniadze?Wlsciciele tego domku, tez maja na pewno ubezpieczenie jakies.Za to ja nie mam pojecia jak sie za to zabrac.Zlamalam noge, nie nogi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mago69 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 chyba sie nie doczekam odpowiedzi... a tylu ludzi tu zaglada...NIKT nic nie wie??Please! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi