pazdzioch Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Mam pytanie w wypadku w pracy straciłem palca wskazującego prawej ręki a środkowy jest poszyty.Zgłosiłem to jako wypadek w domu.Czy dużo na tym stracę?Czy warto zgłosić go jako wypadek w pracy?Stało się to 9 czerwca czy można to jeszcze zmienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewania Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 pazdzioch wrote:Mam pytanie w wypadku w pracy straciłem palca wskazującego prawej ręki a środkowy jest poszyty.Zgłosiłem to jako wypadek w domu.Czy dużo na tym stracę?Czy warto zgłosić go jako wypadek w pracy?Stało się to 9 czerwca czy można to jeszcze zmienić?Ręce opadaja! Zanim odpowiem - odpowiedz mi Ty: DLACZEGOzrobiles tak a nie inaczej?Owszem. Jesli chodzi Ci o spr. finansowe, to stracisz na tym duzo. Nawet bardzo dużo.Jak chcialbys to zmienic, skoro juz zglosiles, ze bylo inaczej?? KTO Ci uwierzy? Pracodawcy poszedles na rękę, czy on Tobie teraz tez pojdzie i uzna, ze wypadek mial zwiazek z pracą?? Wątpię. Ale - życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi