daro Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Jestem pracownikiem Polskiej firmy transportowej. 11 czerwca podczas rozładunku w Niemczech uległem wypadkowi z widlaka spadł detal na moja lewą dłoń obcinając mi palec. czy mogę żądać odszkodowania od tej firmy. Z miejsca wypadku zabrało mnie pogotowie do kliniki. szukam też biura które pomogło by mi w tej sprawie. wiem że w internecie jest dużo takich biur może ktoś miał taki problem i mógł by mi kogoś polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_michal Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 fju, przykra sprawa, mialem takiego klienta co muial wypadek taki jak Ty leczy się do dziśsluchaj, koniecznie zglos sprawę prawnikowi, najlepiej jakiemuś polakowi z niemczech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro Opublikowano 7 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 tak też myślę. znalazłem takie biuro polsko niemieckie. napisałem do nich czekam na odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi