pablotorun Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 To jest szczyt wszystkiego. W październiku złożyłem dokumenty do szkody i do dziś mi utrudniają jej likwidacje wymyślając najróżniejsze bzdury. W między czasie dali mi na odczepnego 5400 zadośćuczynienia (myśląc że chyba będe szczęsliwy i dam im spokój) lecz mój wniosek opiewa na ponad 60tyś z tytułu samego utraconego dochodu w trakcie choroby!!! A co z resztą??? W maju poleciałem do Polski próbując to wyjaśnić to powiedzieli mi w oddziale że Oni nie muszą wiedzieć jak się likwiduje szkody!!! (w likwidacji szkód) od tego jest centrum likwidacji w Sopocie. Poszedlem wiec do pokoju gdzie jest połączenie do centrum i tam powiedziano mi ze likwidator musi mi udzielić wszystkich informacji. Wróciłem więc do likwidatorów i powiedziałem by ktoś ze mną tam poszedł i to wyjaśnił to zaczeli mi się śmiać w oczy i powiedzieli że nigdzie nie pójdą bo nie muszą! Poprosiłem więc o nazwiska tych osób które nie chcą mi udzielić informacji to powiedzieli że nie muszą mówić jak się nazywają! Wtedy to mnie tak wkur... że wziołem leżącą najbliżej leżącą z nazwiskiem pieczątkę likwidatora i przeczytałem to nazwisko sam. Dziś się dowiaduje że w związku z nieuzasadnionym użyciem pieczątki przeze mnie w oddziale wstrzymują moją szkodę i likwidatorzy (chyba Ci z Torunia bo tak wynikało z sensu wiadomości jaką dziś otrzymałem) będą badać moją szkodę od początku!!! Co robić w takim przypadku??? To skandal, chamsto i cos co mi nawet by nie przyszło do głowy by tak pogrywać! Oni są już całkowicie bezkarni!!! To chyba dlatego tak traktują ludzi. Po tylu miesiącach wymyślania różnych bzdur by utrudnić szkodę teraz takie coś!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biuro Likwidacji Szkod Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Proszę napisać z jakiego ubezpieczenia dochodzi Pan odszkodowania. Jeżeli z OC pojazdu lub innego OC, to sprawa jest prosta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi